Номерът на китайката! Ето какво ужасно нещо сториха на Кристиан Костов

Кристиан Костов се е видял в чудо след това, което му се стовари броени дни след посрещането на Новата година. Тийнейджърът, който представи България на „Евровизия“ през 2017-та беше брутално окраден от китайски инфлуенсъри.

Младият изпълнител не е на себе си от ярост и вече заплашва със съд крадците. Става въпрос за платформа на инфлуенсъри, която взима без знанието му негово видео, след което го публикува като свое собствено.

Нещо повече – за да е наглостта съвсем безпределна, китайската социална мрежа пуска едно от коледните клипчета на Крис, което събира милиони харесвания в момента, в който той го пуска в публичното пространство.

„Не знаех за кражбата. Мой последовател, който участва във видеото, го е видял и ме попита дали това е някаква реклама и дали изобщо знам. Е, аз не знаех“, споделя Костов в профила си в социалната мрежа инстаграм, където има 328 хил. последователи.

Кристиан, който в момента живее в Москва, е категоричен, че ако до 24 часа платформата не свалят видеото му, ще последва съд. „Ще предприема правни действия, защото тези видеа са моя собственост и имам авторско над тях“, заявява още изпълнителят