Нора Недкова завъди нов мъж! Слага си гърди, за да му угоди

Плеймейтката Нора Недкова се сдоби с чисто ново гадже. Мъжът, в когото е влюбена, е само с няколко години по-възрастен от нея. Блондинката се надявала с приятеля й да се задържат по-дълго заедно, а защо не и да създадат семейство някой ден, пише Уикенд.

Заради новото си гадже Нора възнамерявала да направи подобрения във външния си вид. Доскоро тя се гордеела с естветвения си бюст, но сега искала да го напомпа допълнително със силиконови импланти. Тя се решила на тази стъпка под натиска на мъжа си, чието име засега не иска да разкрива.

Плеймейтката се вдъхновила да прави още подобрения във визията си, за да угоди на актуалния си любовник. До този момент тя твърдеше, че има само хиалуронова киселина в устните.

„Не съм си правила пластични операции. Всичко е ген. Може би един ден, след като родя, бих си сложила импланти, но на този етап и на тези години не мисля, че е необходимо да натоварвам тялото и организма си”, коментира Нора, когато се окичи с титлата „Мис Плеймейт”. Три години по-късно тя вече е размислила по въпроса и планира да напомпа бюста си с общо 900 кубика силикон. Риалити звздата искала огромни бомби като на Николета Лозанова, които да разпалват мъжкото въображение.

Нора неведнъж е споделяла, че силно вярва в любовта. Тя често публикува мъдри мисли и цитати на велики автори по тази тема. „Понякога ми се иска да бъда отново на 16 и наивно влюбена… Изживявайте пълноценно всеки миг, защото дори да предстоят много по-вълнуващи събития, много по-богати дни и страстни нощи, вече няма да сте същите. След всеки изминал ден в нас остава една капка умора – отрова, която се трупа с годините. Наричаме я опит и често горчи”, философства Недкова в социалната мрежа.