Нора Недкова не иска да живее в България

„Нямам желание да живея в България. Затова гледам да не се задържам много в страната.“ Това заяви пред „България Днес“ Нора Недкова. Красавицата, която твърди, че няма нито една корекция по тялото си, се похвали, че най-сетне е срещнала точния мъж за себе си. Нора от известно време удря на камък с връзките, но най-накрая намира човека, когото търси.

„Имам приятел. Пътуваме в чужбина постоянно, защото има бизнеси. Аз го придружавам навсякъде“, разкри още сексапилната блондинка, но без да споменава името на любимия си.

Само в последните няколко месеца Нора посещава куп страни с новия си партньор – Италия, Турция, Германия, както и екзотичните дестинации Египет, Мексико, Дубай и други. Една от причините красавицата да не иска да се вясва у нас е негативната енергия на хората в България. „Пълно е със завистници – отсича Нора. – Чувствам се много по-добре извън пределите на страната“, добавя още изкусителната плеймейтка.

Въпреки че не иска и да чуе за България, Недкова се прибра за коледните празници. Навръх 25 декември тя бе в родната Варна. Плейметката прекарва няколко дни със семейството си. „За празниците бях в България. Видях се с близките. Срещнах се и със стари приятели, с които иначе се виждам рядко“, разкри още блондинката. Сексапилната мацка прекарва Нова година в съседна Сърбия. Заедно с шумна компания купонясват до ранни зори. Нора се издокарва в малка секси черна рокля, която натъртва на всичките ѝ огромни прелести. В най-скъпия хотел в Белград на уше на Нора пее не коя да е, а сръбската турбозвезда Карлеуша. „Беше супер парти. Бяхме много хора и стана невероятен купон“, добавя Недкова.

Previous post Галена е неотлъчно следвана от лекар по участия
Next post Кои цветове според Фън шуй ще ни носят късмет в годината на Водния Заек