Нудистка: Гадно е да мастурбират до теб, храстите са пълни с…

35-годишната фотографка Гала е истински експерт в нудиpма. Тя не само че от 12 години ходи по плажовете, за да релаксира сама гола, но и събира компании за такава почивка.

„Трябва да сте подготвени не само за освобождаване, но и за нежелано внимание към вас“, казва тя пред lenta.ru.

Хората, които не разбират границите, често идват на плажа, за да гледат голи тела. Най-често това са мъже, които идват да гледат жени – малко са жените на плажа. И ако видят поне една жена, те ще я преследват, ще я гледат отдалеч или ще я приближават. Някои ще стоят в храстите и ще гледат, страхувайки се да се приближат, да говорят, да се запознаят или да установят диалог. Те просто ще гледат и ще мастурбират, вероятно представяйки си точно тази жена в някаква своя фантазия. Неприятно е“, казва фотографката.

Тя споделя за преживян инцидент.

„Беше делничен ден и на плажа имаше много малко хора. Един мъж ме видя и дойде да ме посрещне. Като чу, че не се интересувам, той продължи да ме следва. Исках да плувам и се съблякох.

Струваше ми се, че съм се отдалечила от него, но той ме видя: отначало се опита да поддържа някакви граници, да не се приближава много, но в един момент вече не чуваше думата „не“, приближи се, беше пиян и сексуално възбуден и ме помоли да му „духам“. Ситуацията стана опасна, защото там практически нямаше хора и трябваше да отида при облечени хора дори без дрехи и да се оплача от него. В такива случаи наистина е по-добре да напуснете плажа, защото много хора не чуват „не“ и ще продължат да ви гонят“.

Гала споделя, че се е научила как да говори с такива хора.

„Ако се доближат много до мястото, където си почивам, им казвам ясно и грубо: това ми е неприятно, бих искала да не мастурбирате пред мен и да се отдалечите. Мнозина разбират, срамуват се, някои отиват по-навътре в храстите и продължават дейността си там, но аз вече не ги виждам.