Няколко типа жени, от които мъжете се срамуват

В съвременния динамичен свят всичко се развива с шеметни обороти. Но едно нещо сякаш си остава постоянно – желанието на човек да открие идеалната за него половинка.

Да, но все повече се забелязва тенденцията, че съвременните мъже са станали много по-придирчиви в избора на партньор в живота си, отколкото жените. Понякога те първоначално залагат на страстта, химията, красотата не жената и сексуалното привличане помежду им, но след време установяват, че това изобщо не им стига.

Мъжът иска да знае, че до него има истинска жена, на която може да се довери напълно, да намери истински партньор и да не се срамува да я запознае с приятели и роднини, а също така да е сигурен, че с нея ще може да създаде здраво семейство, в което да отгледа щастливи, добри и възпитани деца.

Ето кои са четирите типа жени, от които мъжете се срамуват и бягат на мига:

Лигла, свикнала да получава всичко

В днешно време все повече жени се стремят да са финансово независими и се опитват всячески да изградят сериозна кариера, която да им носи пари и стабилност. Но не всички дами се придържат към това.

Някои жени вярват, че един мъжът им трябва да им осигури финансите у дома. Всъщност повечето мъже се срамуват от такива жени. Мъжът просто се срамува, ако трябва да каже на някого, че жена му си седи у дома, не прави и не работи нищо, а само иска от него пари и чака всичко на готово. С такива жени не е интересно и мъжете вярват, че нямат бъдеще с тях.

Жена с бурно минало

Повечето мъже са срамежливи да говорят за връзка с жената си, която е имала куп предишни сексуални партньора. Оказа се, че силният пол също така не иска жената до него да има дете от друг партньор или предишен брак. Всъщност много мъже имат доста остарели представи за семейството, така че поставят твърде високи изисквания към своите любими.

Ревнивка

Мъжете мразят, когато ревнуват и вярват, че това чувство е породено от недоверие. Жена, която подозира мъжа си в предателство, е готова на всичко, включително да направи скандал публично. А едно е сигурно – от това се срамуват всички мъже.

Клюкарка

Жените, които искат да знаят всичко за всеки, първоначално изглеждат общителни и любопитни в очите на мъжете. Но след време силният пол разбира, че те са истински клюкарки, които си врат носа в чуждите животи и са способни да се усмихват в очите на даден човек, но да обижда зад гърба му. Мъжете не понасят това. За тях клюкарстването и лицемерието са повече от отвратителни и точно заради това бягат далеч от такива жени.