Няма да повярвате какво подари Джулиана Гани на мъжа си

Днес в семейството на пловдивската красавица Джулиана Гани настроението е празнично. Причината е рожденият ден на нейния възлюбен – Илиян. Двойката е особено активна в социалните мрежи и не пропусна да отрази всеки един момент от повода.

В поредица от сторита в Инстаграм, Джулката засне как половинката и трескаво разопакова подаръците си. Когато той стига до кутията на своята съпруга, фитнесиджията остава повече от изненадан. „Какво мислиш, че е?“, пита Джули, а Илиян без да се замисли в типичния си шеговит стил заявява, че това навярно е тухла четворка, съдейки по тежестта.

Впоследствие се оказва, че подаръкът е доста нестандартен – пепелник за пури. Според Гани аксесоарът е от кристал. До колко Илиян е останал очарован от подаръка и дали въобще той е пушач, предвид здравословния начин на живот, който демонстрира, остава пълна мистерия.

Все пак, покрай екзотичните пътешествия двойката може би е започнала да си позволява някои от сладостите на живота. „Марица“ припомня, че покрай великденските празници семейство Найденови посети Йордания, като снимките от пътуването все още се въртят из социалките.

Previous post Коя е най-подходящата професия според зодията ви
Next post Актьори и фенове заедно на големия финал на „Откраднат живот“