Няма да повярвате какво подари Джулиана Гани на мъжа си

Днес в семейството на пловдивската красавица Джулиана Гани настроението е празнично. Причината е рожденият ден на нейния възлюбен – Илиян. Двойката е особено активна в социалните мрежи и не пропусна да отрази всеки един момент от повода.

В поредица от сторита в Инстаграм, Джулката засне как половинката и трескаво разопакова подаръците си. Когато той стига до кутията на своята съпруга, фитнесиджията остава повече от изненадан. „Какво мислиш, че е?“, пита Джули, а Илиян без да се замисли в типичния си шеговит стил заявява, че това навярно е тухла четворка, съдейки по тежестта.

Впоследствие се оказва, че подаръкът е доста нестандартен – пепелник за пури. Според Гани аксесоарът е от кристал. До колко Илиян е останал очарован от подаръка и дали въобще той е пушач, предвид здравословния начин на живот, който демонстрира, остава пълна мистерия.

Все пак, покрай екзотичните пътешествия двойката може би е започнала да си позволява някои от сладостите на живота. „Марица“ припомня, че покрай великденските празници семейство Найденови посети Йордания, като снимките от пътуването все още се въртят из социалките.