Няма да повярвате както прави Салма Хайек с гърдите си

Че Салма Хайек има едни от най-хубавите гърди в Холивуд – отдавна е ясно. Дори и на тези години. Но следва продължение.

Американската кинозвезда от мексикански произход се снима в нов комедиен сериал под заглавието A Boob’s Life („Животът на гърдите“), съобщава Deadline. Според сюжета главната героиня Лесли е около 40-годишна жена в екзистенциална криза, чийто живот се преобръща с главата надолу, когато гърдите й започват да си говорят с нея и я карат да погледне на себе си по нов, коренно различен начин.

Половинчасовите епизоди ще разкрият какво е да живееш в женско тяло в нашия все още мъжки свят, как се възприема женското тяло в масовата култура и защо мъжете са побъркани на тема цици. Проектът ще бъде създаден по мотиви от книгата на писателката Лесли Лер „Животът на гърдите: Как обсесията на Америка формира мен и теб“.

Новият сериал ще излезе на стрийминг платформата HBO Max. Салма Хайек не само ще изиграе главната роля в него, но и ще бъде изпълнителен продуцент.

По-рано 54-годишната актриса разказа защо толкова често публикува в социалните мрежи свои разголени снимки по бикини. Брюнетката признава, че за да постигне това съвършено тяло, усилено тренира в залата, и тези кадри за нея са символ на свободата, която си е изградила.