Няма да повярвате с какво се боцна Лили Иванова…

Лили Иванова влезе в отбора на хората, които се довериха на ваксината срещу коронавирус и вече може да не се притеснява от заразяване. Гранддамата на българската музика за пореден път показа, че е с привилегии във всяко отношение, тъй като е сред единиците имунизирани с руската ваксина Спутник. Това разкриват хора от обкръжението на примата. Лили е успяла да се сдобие с препарата, който не се внася у нас, благодарение на близките си отношения с братушките.

Още от началото на имунизационния процес примата заявила, че се доверява само на Спутник. Тя се информирала подробно за качествата на различните ваксини и била убедена, че може да се довери само на руските вирусолози. Затова вкарала в действие всичките си контакти у нас и в чужбина и не след дълго била уредена с две дози от препарата. Иванова вече е бодната и с двете игли и доста по-спокойно комуникира с хората. Дори се шегувала, че може да почерпи за празника си на 24 април в много тесен кръг.

Вечната Амбър никога не е крила топлите отношения, които изпитва към братушките и си спомня с удоволствие големите турнета, които прави там. Тя дори държи в хола си голяма купа, пълна с руски бонбони, с които черпи гостите си. Тя е обявена за културен посланик на България в Русия.

Лили поддържа топли отношения и с Владимир Путин, който й изпращал поздравителни картички за всеки рожден ден. Още през 2006 президентът дава благословията си певицата да бъде наградена с орден „Екатерина Велика“ – престижно отличие, което се връчва само на жени за техните постижения в областта на културата и връзките с Русия, пише Галерия.

Previous post Миро посвещава песен на любимата си
Next post Загуба на пари и капани за 5 зодии през май