Няма да повярвате с какво се занимава Мегз…

Доскоро тя бе една от скандалните личности у нас – дизайнерката Миглена Каканашева , по-известна като Мегз, претърпя огромна метаморфоза от момичето, което гледахме в „Big Brother“, а после нашумя покрай скандалната си афера с бизнесмена Рончев, който попадна в ареста не без нейна вина… Всичко това обаче е далеч зад гърба на миньончето от Раковски, което в последните години преоткри себе си, стана нещо като самопровъзгласен духовен гуру и инфлуенсър в социалните мрежи.

Промяната е и външна, след като Каканашева се подложи на доста интервенции, с които коренно промени контурите на лицето си и най-вече захапката, която бе нейна „запазена марка“.

Ако не сте чували за Мегз в последните месеци, не се учудвайте – тя просто не живее вече в България! Вече бившата дизайнерка намери своя нов дом в Дубай. Там бизнес дамата се отдаде на преоткриване на себе си, пътешествия и… отглеждане на пчели!

Красавицата, която се премести да живее в емирството, смени амплоато си на бляскава особа и се посвети на занимания, които я доближават до природата.

Самата Мегз сподели с последователите си в социалните мрежи, че е изключително впечатлена от пчеларството и от пчелите, и се отдаде на разсъждения за произхода на живот, вдъхновена от Пчелата майка.

Явно престоят в Дубай ѝ се отразява изключително добре, защото Мегз изглежда видимо променена – сияеща, естествена и много красива, пише zajenata.bg.

Previous post Певецът Павел: Имах тежък период, но открих вярата
Next post Дениз Хайрула от „Ергенът“ откри ресторант