Няма друга като Лили Иванова! Щедростта й удари тавана

Примата Лили Иванова приятно изненада почитателите си с щедър жест. Певицата, която има навика всяка година за първа пролет да дарява свои фенове с дрехи, ще зарадва щастливците със свои якета, ботуши и обувки.

Обикновено става въпрос за неща, които са й подаръци от някого, но са й големи или не носи такива. Дава ги на фенове, сформиращи неформални клубове на почит към певицата.

И често феновете спорят кой какво да вземе от даровете на легендата. Тази година Лили също спазва традицията, но взема всички мерки за безопасност.

И до ден днешен нейни фенове разказват как един от най-известните й почитатели, каращ трамвай, получил яке в синьо и бяло, което навремето й било дадено от Емил Димитров.

Почитателят дълго време пазил якето като свещена реликва у дома си и не давал на никого да го пипа. Накрая решил да го облече и поразходи из софийските улици. Оказало се обаче, че му е малко. Въпреки това той тръгнал на разходка и съответно някои от шевовете се пръснали, но въпреки това той вървял щастлив и обяснявал на всеки срещнат познат, че това му е дар от Лили.

Именно ватмани и ватманки са най-запалените почитатели на примата и те често получават от нея подаръци. Певицата обаче рядко дава сценичните си тоалети и обувки. Тях предпочита да ги паз, пише „Телеграф“.

Previous post Помните ли Цветелина? Няма да повярвате какво работи днес
Next post Майката на Марта Вачкова я попари с думи за Владо Пенев