Обичана турска актриса нажежи мрежата със страстна целувка

Известната актриса Нургюл Йешилчай сподели в социалните мрежи снимка, на която се целува страстно с приятеля си Неджати Косжабай. Кадърът е част от секси фотосесия, направена неотдавна.

Нургюл Йешилчай има връзка с продуцента Неджати Коджабай, но двамата дълго време пазили любовта си в тайна. Скоро те заявили на приятели, че се подготвят за брак.

Известната актриса, сподели снимка на която се целува уста в уста с любимия си в „стори“ в профила си в Инстаграм.

Нургюл Йешилчай, каза, че е имала по-сложни и объркани лични връзки, преди да се срещне с Неджати Коджабай. „Когато бях на 40, един ден бях сама в кухнята и си казах: „Няма да направя вече така. Не искам да имам повече такива глупави връзки. След това случайно срещнах Неджати. Един приятел ни запозна. Най-много ме впечатли, че беше любезен.“ разказва за запознанството им филмовата звезда.

Нургюл Йешилчай е родена на 26 март 1976 година в град Афионкарахисар, Турция. Завършва средно образование в Измир. През 2001 година се дипломира в Анадолския университет – катедра Театър. През 2004 година сключва брак с Джем Йозер, с когото имат един син – Осман Неджат. През 2010 година се развеждат.

Актрисата е участвала в над 15 турски сериала и десетки игрални филми. На българската публика е известна с ролята си на Бахар Карадаа, в сериала „Имението с лозите“ (Asmali Konak), Езо Гюндооду в сериала „Вярна на себе си“ (Ezo Gelin), Ясемин, в сериала „Любов и наказание“ (Aşk ve Ceza), Гюлсерен, от „Твоят мой живот“ (Paramparça), Кьосем Султан от „Великолепният век: Кьосем“ (Muhteşem Yüzyıl: Kösem) и др.