ГОРЕЩО

Обрат в семейството на Рачков, майка му прие новата снаха

Димитър Рачков най-накрая успя да придума майка си да приеме в семейството новата му жена – плеймейтката Анита Димитрова.

Двете дами са изкарали празниците под един покрив, пише „Уикенд”. Те са се събрали в тузарската къща на актьора в Твърдица, където е била цялата рода на звездата.

С тях е бил и синът на Рачков – Митко-младши, който е празнувал заедно с младата си мащеха вместо с майка си – сценаристката Христина Апостолова, и актуалната ѝ половинка – продуцентът Евтим Милошев.

Домът на Рачков в Твърдица се е пръскал от хора по празниците.

Звездата обикновено ползва къщата само за почивка, а постоянното присъствие там е на неговата майка – Станка. Само че специално за Коледа са били поканени близки и роднини и иначе просторната сградата се е препълнила почти като дядовата ръкавичка.

Най-важната гостенка е била русокосата Анита Димитрова – жената, която вече две години и половина топли леглото на родния комик.

Това става ясно от видео, публикувано в социалните мрежи от самия актьор. От него се вижда как къщата свети като коледна елха, украсена със стотици лампички, като в същото време в двора има и истинска жива елха, която също е пищно осветена.

Край дървото се са наредили доста деца, включително Митко-младши. Вижда се и майката на Рачков, както и близък план на женска ръка с дълги червени нокти, която държи пръчка бенгалски огън. Това най-вероятно е ръката на Анита.

Няколко секунди по-късно идва и доказателството, че плеймейтката е била в къщата в Твърдица. Видеото показва кадри от вътрешността на сградата – Митко-младши се е разположил на дивана, а в прозореца зад него се забелязва отражението на Анита, която го снима с телефон.

Говори се, че съвсем доскоро майката на Рачков упорито е отказвала да остава под един покрив с актуалната половинка на сина си.

„Мите, смеят ти се”, предупреждавала го тя в опит да го убеди да си потърси по-подходяща жена. Възрастната дама била стресирана от скандалния имидж на моделката, прочула се със своите голи снимки.

Тя обаче се притеснявала много повече от разликата във възрастта между блондинката и сина ѝ – цели 27 години. Баба Станка била убедена, че такова младо момиче може единствено да търси слава и пари от нейния заможен син.

С времето обаче започнала да свиква с мисълта за младата снаха и, може би за да докаже, че по Коледа стават чудеса, най-накрая кандисала да седне на една маса с нея.