Объркаха плановете на Албена Вулева, пари няма

Парите като че секнаха за бившата водеща Албена Вулева, която напоследък се увлича по макиажа и дори иска да се преквалифицира в гримьор, пише в. „Уикенд“. Вулева запълва времето си, като снима видеоклипове за социалната мрежа и показва на феновете си как се гримира и какви продукти за разкрасяване ползва – отбелязва изданието.

Бившата тв водеща искрено вярва, че да борави с четките, много й се удава. Даже сериозно обмисля да се запише на професионален курс и да стане конкурентка на Валентин Кулагин.

„Харесвам силния и ексцентричен грим, мака че в ежедневието си често ходя натурална“ – коментира блондинката. И признава, че най-вероятно занапред ще се издържа именно с макиаж.

През 2019 г. Албена Вулева се трудеше като рецепционистка в кипърски хотел, но заради пандемията туристическият бизнес силно пострада. Миналото лято тя не успя да замине и остана в България. Коронавирусът съвсем обърка плановете на устатата блондинка, която имаше намерение да работи усилено през целия сезон и да задели средства. Сега бившата тв водеща е без постоянни доходи и се чуди как да свърже двата края. Тя търси нови полета за изява, които да й донесат парични постъпления. Говори се, че бившата тв водеща живее основно на бързи кредити, които после трудно погасява.