Овации в нета заради невиждани снимки на Алекс от „Ергенът“

Психоложката Александра Гърдева, която напусна култовото предаване „Ергенът“ по собствено желание, отправи силно патриотично послание към всички българи в Инстаграм.

Тя се прочу с това, че напусна телевизионното любовно риалити, защото се оказа твърде горда и не се остави да бъде унижавана и репресирана от рускинята Виктория.

Ето нейните вдъхновяващите думи:

„България, дом, семейство, любов, връзка, принадлежност!!!“

„Младите хора на България – обединени“

Текстът е комбиниран със снимка, на която се вижда красиво момиченце, пременено в рокля с цветовете на българският трикольор.

Детето се казва Хриси, а се превърна в един от символите на инициативата „Младите хора на България – обединени“, организирана от асоциация „Докосни дъгата“ в Смолян, пише woman.bg.

В нея с примера си пред децата се включват много български шампиони в различни спортове, Националната гвардейска част, бивши депутати и хора от екипа на президента Румен Радев.

Организаторите са преценили, че със своята популярност от „Ергенът“ Александра също има място в патриотичното възпитаване на подрастващите.

Снимката събра над 4000 харесвания, а коментарите са само положителни: „Алекс ти не си за мен човек на който съм му фен, а те чувствам като приятелка!“; „Толкова си красива! Просто не мога да те опиша!!!“