Огледалце, огледалце… Кой е властелинът на чалгата в Инстаграм?!

Едни от най-харесваните и следвани профили на знаменитости в социалната мрежа Instagram са на чалга певците. Лидерското място тук е за Галин с повече от 269 хиляди последователи. Изпълнителят най-често публикува снимки извън сцената – от плажа, фитнес залата и срещите си с приятели. Галин е активен и в секцията story и почти всеки ден изненадва с нещо горещо и актуално.

Фики Стораро е регистрирал над 230 хиляди последователи и това му отрежда второто място в топ 5. Напоследък певецът не е много активен в Instagram, защото последният му пост е от годишнината от сватбата и милите думи към съпругата му.

Третата позиция в класацията е за Денис Теофиков. Младият изпълнител е един от най-актуалните в попфолка и независимо че е публикувал само 13 фотоса, абонатите му са 64 700.

Малкият брат Стораро – Емрах, това лято също бе много активен в социалната мрежа. Това му донесе и 4-тото място на най-популярните изпълнители на “Пайнер” в Instagram. Профилът на певеца няколко пъти бе обект на хакерски атаки и се налагаше отново да бъде стартиран от нулата, но към днешна дата абонатите са 46 500.

Първата петица на най-следваните гласове от “Пайнер” в Instagram е за Илиян. 1200 са постовете, които той е публикувал в тази социална медия, и това му отрежда първо място по активност. Тези, които следват профила обаче, са 42 700 – все верни и очакващи нови снимки фенове.