Огромно щастие застига тези зодии до дни

Остава само месец до настъпването на пролетта, което означава само едно – наближава щастливото време за сбъдване на желанията.

Февруари е време на подготовка за големите промени и начинът, по който хората се проявяват през този месец, ще определи тяхното благополучие в бъдеще, пише Жената Блиц.

Кои знаци на зодиака ще имат късмет навсякъде и във всичко, разкрива руският астролог Альона Николская.

Специалистът отбеляза, че кардиналните промени са свързани с уникалния „танц“ на звездите, който може да се наблюдава на небето. Така например планетата на амбицията и движението Меркурий отново се връща в правилната орбита, което обещава добри постижения в бизнеса.

Освен това планетата на любовта Венера, огненият Марс и мъдрият Плутон преминават в знака на стремителния Козирог, а това е символ на безусловен успех.

По думите на Николская, особено интересен ще бъде периодът от 16 до 24 февруари, когато ще се развие най-приятният аспект с Юпитер, а Слънцето ще управлява във Водолей.

„Телец, Дева, Козирог, Рак, Скорпион и Риби – това са шестимата късметлии на февруари. Всичко, което направите, ще има много сериозни последици. Затова се вземете в ръце и продължете напред, покорете нови висоти!“, казва Альона Николская.

Късметът няма да изостави представителите на тези зодии дори през март, затова е добре да побързат да се насладят на прекрасните моменти.

Previous post Красавица, спала с 500 партньори, иска с още толкова
Next post Как теглото и височината влияят на броя на интимните партньори