Оплюха Кристиан Костов за килограмите и визията му

Поп звездата Кристиан Костов е почти постоянен обект на критики. Едни ще се хванат за дрехите му, други за прическата, а трети… за килограмите му.

Певецът качи ново стори в Instagram, на което небрежно снима отражението си в прозореца на стаята му в Барселона, където Крис живее от известно време.

Факт е, че Крис е доста слабичък, но това не е нещо, за което вече не е бил критикуван. В мрежата някои потребители пишат, че „вече е заприличал на момиче“, което се дължало на прическата и късите топове.

Е, вероятно доста хора не знаят, че в момента този тип облекла са супер тренди в мъжката мода. Пък и Кристиан не работи в скучна държавна администрация, а е артист и може да си позволи всичко. Кристиан обаче не отговаря на хейтърите, по-скоро се отнася с пренебрежение към тях, а и надали има време да чете коментари, пише каналът Vbox7.

Певецът иначе не споделя кога смята да се върне в София, но за момента изглежда, че ще остане поне до празниците в Испания. Костов е доста активен в социалните мрежи, където сподели наскоро, че в топлата страна е открил нови приятели, но и възможности за развитие и работа по музиката му.