Организатор на партита разказа за луксозния живот на Алла Пугачова

Организаторът на светски партита Андрей Фомин разказа за луксозния живот в замъка на певицата Алла Пугачова по време на изолацията в отговор на твърденията на много руски звезди, че преживяват трудно в пандемията на коронавирус и доходите им са паднали до 80%.

Изявлението на Фомин е пуснато в канала „Редакция“ в YouTube, където се дискутира как отмяната на концертите е повлияла на финансите на артистите.

„Нека моделираме ситуацията: грамадно имение в село Гряз. Можете ли да си представите какъв огромен брой обслужващ персонал работи там? Има шофьори, детегледачки, чистачки, хора, които се занимават с доставките и поддържането на техниката. Знаете, когато човек живее с определено ниво на доходите – а артистите от десетилетия живеят примерно на ниво 12 милиона рубли месечно (около 133 000 евро или над 260 000 лв.), а сега изведнъж – 2 милиона или 1 милион. Как да запазим цялата тази икономика?!“, коментира Фомин.

„Ние знаем какви забележителни къщи построиха нашите руски звезди – непрекъснато ни ги показват от хеликоптер, това е мода от последните години“, казва Фомин. И още: „Но хеликоптерът не може да лети вътре, а вътре има например нощен клуб. С диджейско оборудване, диско светлини и всичко останало“, издава той.