Орлин Павлов посреща лятото с оптимизъм

Летен полъх, приятна свежест, оптимизъм и танцувален ритъм – такава атмосфера се носи от новата версия на „Днес е по-добре“, с която певецът Орлин Павлов изненада феновете си.

Песента е ремикс на едноименното му парче, което излезе през юли миналата година. За разлика от него обаче новият трак дава заявка за много повече позитивизъм и обещава да се превърне в голям хит през горещия сезон. Причината – аранжиментът е енергичен и с преобладаващи диско нотки, които в момента са много модерни. От цялостното изпълнение пък се носи и някакъв електрически заряд, тъй като гласът на Павлов е преминал през аутотюн. И не че вокалните му възможности имат нужда от каквото и да е подправяне – тук „тунинговането“ на гласа е избрано, за да си подхожда с оживеността, която лъха от парчето.

А тази ведрост не беше подмината и от верните фенове на певеца, които веднага заляха видеоклипа на песента с одобрителни коментари. „Мъничък недостатък е, че човек остава жаден за още такава страхотна музика. Благодаря за удоволствието да Ви имаме“, възкликна един от почитателите му, а друг добави: „Еха, много свеж и приятен летен хит. Браво! Още от първото слушане ме грабна. А и клипът е пипнат. Респект!“

Видеоклипът към новата версия също е нещо като ремикс. Взети са кадрите от първия визуален проект и са подредени наново, така че да съответстват на по-забързания трак. На режисьорския стол седи Любомир Печев, а компания на Орлин в клипа прави красавицата Диляна Попова

Аранжиментът и текстът са дело на Боян Христов, а зад ремиксираната версия стои Борислав Бояджиев – Bor4e.

Припомняме, че към момента Орлин Павлов е зает с продължението на филма „Завръщане“ на Ники Илиев, където отново ще се появи с главна роля. Сценарият вече е готов, а първото четене се осъществи в дома на Илиев преди броени дни. Романтичната комедия отново ще бъде снимана в града под тепетата. В историята ще се завърнат още героите на актьорите Александър Кадиев, Бойко Кръстанов и самият Ники Илиев.

Previous post Емануела влиза „В чуждите легла“
Next post Татко за пример! Росен Петров даде чудно име на дъщеричката си