Орлин Павлов се учи да пилотира самолет

Да се научи да управлява самолет – това е една от големите задачи, които Орлин Павлов трябваше да изпълни на снимачната площадка на „Завръщане 2“. Продължението на едноименния филм от 2019 г. отново събира любими български актьори, сред които изпълнителят на „С едно крило“, Ники Илиев, който е и режисьор, Бойко Кръстанов, Башар Рахал и Александър Кадиев.

Всички те отпътуваха за Пловдив през лятото, където предимно се въртя камерата за предстоящия филм. Компания им правиха Евелин Костова, Диляна Попова, Райна Караянева, Йоанна Темелкова и др. В актьорския състав отново присъства и по-голямата дъщеря на екранния Бранко – Клои Рахал.

„Беше си приключение! Благодаря на Ники Илиев и целия прекрасен екип за хубавите моменти и възможността да сме пак заедно. Мисля, че „Завръщане 2” ще е още по-весел, трогващ и запомнящ се филм, изпълнен с приключения“, написа Павлов по повод края на снимачния процес в началото на седмицата.

Припомняме, че в поредицата певецът влиза в образа на Виктор – един от приятелите, които се завърнаха в града под тепетата, за да помогнат на героя на Илиев да запази фамилната къща. От сюжета на първото заглавие стана ясно, че професията на героя е именно пилот на самолет, а дали е зарязал работата в името на любовта си с Лора (Диляна Попова) зрителите ще разберат скоро.

Previous post Цветана Манева гледа Алекс Сърчаджиева от първи ред
Next post Три зодии забогатяват през август, според Павел Глоба