Орнела след „новината“ за смъртта й: Не се изненадвам, нямаме ценности

Не се изненадвам, обществото ни няма ценностна система. Съжалявам много за това, което преживяха моите близки. Нямам представа кой е първоизточникът на информацията, че съм починала”, коментира в ефира на Нова телевизия фолк певицата, чиято звезда изгря в началото на века Орнела.

Тя сподели, че се е отказала от кариерата си в поп фолка в нейния пик, когато усетила, че повече няма какво да даде.

„Сърцето ми каза: „Ти беше до тук“. Песните, които пеех, исках да са съдържателни, исках да оставя след себе си това, което мислех. И го постигнах. Просто исках да запазя чистотата, исках да спася себе си“, сподели певицата.

След края на кариерата си на голямата сцена Орнела заминава да работи като медицинска сестра в Германия. Казва, че славата е тежка и не всеки може да я носи.

Припомняме, че през седмицата беше разпространена фалшива новина за смъртта й. Информацията сподели и гримьорът Мис Бони, който след това направи опровержение.

„Искам хората да разберат, че фалшивата новина не тръгна от мен. Благодаря на медиите, които гласуваха доверие на моята страница. Оказвам се първоизточник на информация. Подлъгах се от нещата, които прочетох и от това, че от години нямам връзка с Орнела“, разказа Мис Бони.

Previous post Силиконката на Денис в шок, следят я заради страх от самоубийство
Next post Слънце след бурята: 3 зодии обръщат късмета си през ноември