Орхан Мурад оставя Сузанита без зестра

Скандалната тийнейджърка Сузанита вече не живее с майка си и баща си. 19-годишната изпълнителка се е изнесла от семейния мезонет в Пловдив и е заживяла с гаджето си Марк Славов. Новината бе потвърдена от членове от фамилията, пише Hot Arena.

Популярният татко Орхан Мурад, който се разведе преди около година, не възнамерява да остави никаква зестра на щерка си. Той упорито отказваше предложението на бившата си съпруга Шенай да припишат апартамента на детето им. В крайна сметка жилището бе пуснато за продан, но докато това се случи, тримата бяха принудени да живеят под един покрив.

Сега майката на Сузанита също се е махнала от мезонета. Тя разкри пред медията, че е заминала на гурбет в Германия, където е получила добро предложение за работа с осигурена квартира. Орхан е останал сам. Не е ясно дали няма да прибере при себе си своята любовница Камелия Добрева, с която излиза от известно време. Иначе Сузанита е повече от щастлива до състезателя по хвърляне на копие Марк, с когото ходят от едва няколко месеца.

Сузи вече се е запознала с бъдещите си свекър и свекърва. Родителите на спортиста, които живеят в Бургас, много са харесали миньончето и са го одобрили. Те вече не крият топлите си чувства и на общи кадри. Марк Славов, който се изявява и като музикален продуцент, за момента се готви в Пловдив за бъдещите си състезания. Иначе той прекарва голяма част от подготовката си във Финландия.

Двамата със Сузанита дори обмислят в даден момент да се пренесат заедно в скандинавската страна. За феновете готвят и голяма изненада. Сузанита и Марк планират общо парче, в което той ще рапира.

„Много молех Орхан да прехвърлим апартамента на детето, на Сузанита. Той отказа. Един родител не бива да бъде егоист. Сърцето ме боли, че баща ѝ не мисли пo този начин. Орхан не иска да остави нищо на Сузи. Казва: „Тя навърши 18 г., да се оправя“. Има си други планове, да е жив и здрав, да ги направи, но явно родителските такива не може да изпълни“, заяви наскоро Шенай пред „България Днес“.

Previous post Автобус ударил дъщерята на Ваня Щерева
Next post Мария е бременна с близнаци?