Оскубаха фризьорката на плеймейтките с 4 бона и 3 перуки

Известната коафьорка Вили Боршукова, която бе обвинена, че е нанесла побой на Мис Плеймейт Жанета Осипова, е била обрана в началото на месец март.

Това става ясно от публикация на фризьорката в социалната мрежа Фейсбук. Загубата на салона е на стойност 4000 лв. Злосторниците са били задържани, като се е установило, че са били с грузински паспорти.

„Внимание! Плъзнали са групи джебчии – румънци и грузински цигани! Моля, споделете, за да предпазите вас и ваши близки! Ето снимки на двама супер нагли крадци! За щастие охранителните ни системи работят на макс. В момента са арестувани за 72 часа. Нека дадем гласност и прокуратурата да си свърши работата. Благодаря на полицаите от VI-о РПУ София за светкавичната намеса! Ето ги хубавците. Единият се представя за Роман“, пише Вили в официалния си профил. От споделеното става ясно, че нападателите са отишли в салона с идеята да купят перуки. Докато персоналът се суетял наоколо, те успяват да откраднат 3 на брой, на обща стойност от 4000 лв. За щастие камерите хващат разбойниците в крачка

Камерите в салона на Вили имат и звук. Това стана ясно, когато сблъсъкът й с Жанета Осипова бе популяризиран в социалните мрежи. „Вили Боршукова ме преби в салон за красота, на който тя е собственик в град София, в 16:00 часа. Искам да ви уверя, че думите й са пълна лъжа и я предизвиквам да снеме записите от камерите, които работеха и да ги предостави. Камерите записват и звук“, бе казала моделката. Припомняме, че сагата се разрасна и сега двете търсят справедливост пред Темида.

Previous post Михаела Маринова – цвете, родено за международната сцена
Next post Мария Бакалова зарязала милионер, за да стане актриса