Отборите на Бруно Марс и Селин Дион продължават напред в „Звездите в нас“

За трета поредна седмица Софи Маринова, Тита, Виктор Калев и Дони бяха поставени пред поредния сложен избор кои два отбора да продължат напред в музикалното приключение „Звездите в нас“. Участниците в петте отбора демонстрираха изумителен талант при имитациите на своите идоли – Дейвид Ковърдейл, Шакира, ТИТА, Бруно Марс и Селин Дион, но напред към следващия етап продължиха само имитаторите на Бруно Марс и Селин Дион. Зрителите на NOVA видяха на сцената завършени изпълнители, част от които познават и от други музикални формати на медията.

„Показаха се много имитаторски и актьорски заложби. Днес определено сме много щастливи, но ни беше най-трудната вечер досега“, сподели Виктор Калев преди да обяви решението на журито, а Дони допълни, че най-логично би било журито да използва правото си да допусне трети отбор, но предпочита да задържи последната си такава възможност за следващите предавания.

Отбор „Бруно Марс“ и отбор „Селин Дион“ впечатлиха журито с невероятни изпълнения, страхотни превъплъщения в образите, сценично поведение и отборен дух. „Предадохте ни емоцията, която носи Бруно Марс! Бяхте страхотни!“, сподели развълнувана ТИТА след изпълнението на отбор „Бруно Марс“ в състав Стивън, Иван и Християн. Трите момчета впечатлиха и със завидни танцови умения, присъщи на Бруно Марс. След изпълнението на „The Power Of Love“ на Селин Дион, изумителните гласове на Пламена, Никола и Милена вдигнаха журито и цялата зала на крака. „Пронизахте ме в сърцето! Не знам какво повече да кажа – докоснахте душата ми, сърцето ми, все едно слушах Селин Дион!“, каза Виктор Калев след представянето на двете дами и единия мъж в отбора.

Първи под прожекторите излязоха участниците в отбор „Дейвид Ковърдейл“ – Атанас, Константин и Шеки успяха да разтърсят залата с много рок. След тях на сцената излязоха отбор „Шакира“, в който Мартина, Адриана и Моника плениха всички с чар и танци. За изненада на самата ТИТА в третата имитация за вечерта тя видя себе си. Певицата не скри вълнението си и не пропусна да похвали Памела, Нели и Теодора, които се превъплътиха в нейния образ и изпълниха хита „Антилопа“.