Откраднаха джипа на Деси Плевнелиева, возилото било пред МОЛ

Чисто нов джип БМВ Х5 на Деси Плевнелиева, съпруга на бившия президент Росен Плевнелиев, е откраднат от паркинг на търговския център „Ринг мол“ в столичния ж.к. „Младост“.

Кражбата на возилото се е състояла вчера вечерта, малко след като бившата синоптичка от Нова тв е оставила джипа си на паркинг в търговския център. Според източник на Lupa.bg, джипът е задигнат посредством машина за предаване на сигнал. С подобен вид устройство напоследък се извършват почти всички кражби на автомобили.

Заради кражбата на джипа на Деси Плевнелиева МВР е стартирало акция срещу известни столични автокрадци, която се провежда в момента. Неофициално се твърди за арест на автоапаш с животински прякор, но до този момент няма потвърждение.

Деси Плевнелиева получи джипа БМВ Х5 като подарък от Росен Плевнелиев съвсем наскоро. Немското високопроходимо возило е със заводска цена от 185 000 лева. Автомобилът се води на името на екс президента на България, макар да се шофира от половинката му.

Това не е първи инцидент с автомобил на президентската съпруга. През зимата на 2019 г. блондинката беше ударена от микробус на „Цариградско шосе” в София. За щастие, при ПТП-то бившата синоптичката се отърва без сериозни травми, но получи силен стрес и страх от шофиране. Наскоро г-жа Плевнелиева отново се качи зад волана, а екс президента й купи нов джип БМВ Х5.

Previous post Джулиана Гани в авантюра с един от младите секссимволи на родното кино
Next post Енджи Касабие съкрушена след любовна драма