Откраднаха Mercedes-а на Жаси от „Сделка или не“

Красивата Жасмина Тошкова, която стана известна като секси асистентката на Румен Луканов от „Сделка или не“ , стана жертва на нагли апаши, които са задигнали скъпия ѝ Mercedes EQS. Електромобилът е подарък на красавицата от мъжа ѝ Ариф Маджид, който ѝ го купи преди година.

Преди седмица блондинката паркирала возилото пред дома им в столичния квартал „Панчарево“, a след по-малко от час автомобила го нямало. Жаси веднага се обадила в полицията и отишла в най-близкото РПУ, научи „Уикенд”

Крадците най-вероятно са копирали сигнала на ключа на скъпото возило. Това е най-масовата практика за кражби в последните години. Собствениците на нови автомобили с т.нар. без-контактно отключване и стартиране на двигателя са сред най-застрашени-те. Повечето нови автомобили вече имат тази екстра, но те са лесни и за отмъкване.

Родните бандити ce снабдяват без особен проблем с техническо устройство, което струва 20 000 евро, и според различни информации се произвежда в Русия. Устройството удължава сигнала от ключа до автомобила и е от 2 части. Парадоксът е, че притежанието му не е престъпление, но то служи единствено и само за кражби на коли. Наказуемо е, когато се докаже, че е използвано за престъпление.

Продават ce в интернет сайтове като устройства за ключарски услуги. Именно така са откраднали електрическото возило на младата майка. Блондинката бе сред първите притежателки на скъпарското возило, чиято цена е около 300 000 лева. Сириецът Ариф има стабилен автопарк с няколко коли, всяка от кой-то е на стойност между 200 и 600 бона. Семейството живее в огромен палат „Панчарево“, където е станала наглата кражба.

За щастие, колата вече е върната на блондинката.

Крадците най-вероятно са се уплашили и са изоставили возилото край София, а от КАТ са го открили и върнали на фамилия Маджид. Все пак Жаси още не може да преживее ужаса от откраднатия Mercedes и това, че е било в чужди ръце. Не е ясно дали ще продължи да го кара, или с мъжа ѝ ще го продадат и ще купят ново, което не е ставало обект на набези.

Previous post Фики подари златна гривна за 20 бона на баща си Тони Стораро
Next post Айлин от „Ергенът“ с нов мъж в живота си