Отмъщението на тъщата! На Глория й писна от Дани и Симона

Докато повечето млади родители редовно пропускат здравия сън, в дома на Симона Загорова и Даниел Милушев недоспиване няма. За това призна самата Глория, майка на Симона, в чийто дома й в столичния квартал „Павлово“. Примата на фолка обясни че двамата млади обичат да си поспиват до 15-16 часа.

„Добре, че са двете баби, които им гледат детето. Ти си поспиват, едвам ги събуждаме“, разкри изпълнителката.

Русчуклийката бе откровена и не скри, че домът й се е превърнал в „дядовата ръкавичка“, защото в него са се натресли и родителите на Даниел. Те зарязали родния Доспат и хукнали към столицата веднага след раждането на първото им внуче.

„Внучетата се обичат повече от децата. Сега е друго. Мога да си позволя да забавя темпото“ – категорична е Глория.

Звездата активно помага в отглеждането на внучката си.

„Не ме интересува как ще се обръща към мен – баба, маминка, само дядо да не ми казва. Много странно и различно като усещане, но и много хубаво. Всичко е както преди, само, където вече зетят е с нас.“, добави тя.

Изпълнителката разказа и за тежката си борба с коронавируса. „Не знам как не умрях. Беше ми трудно и тежко. Не можех да се оправя сама, потърсих лекарска помощ. В един момент бях на колене и не знаех на кого да обърна внимание. Едва се събрах емоционално“, разкрива Глория.