Отново в ефир? Голяма промяна в живота на Петя Дикова

Вече втора година дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков стои далеч от камерите на бТВ, където водеше светското предаване “Култ”, преди да роди двамата си синове.

През април 2019 г. тя даде живот на Александър, а година и половина след това на бял свят се появи и Илиян-джуниър. Дори рязката смяна във финансовото състояние на семейството й обаче не променила плановете й да се върне на малкия екран.

Петя нямала никакво намерение да се появи отново като водеща на светското предаване. След смъртта на продуцента на “Култ” Емил Дилчев, който угасна от рак навръх Благовещение миналата пролет, Пипи осъзнала, че предаването не е същото без него.

Тя планирала да започне да работи по отделни проекти в бТВ, за които да й плащат на парче, но в никакъв случай да не прекъсва майчинството си.

По време на гостуването си в “Папараци – ново 20”, което се снима в същото студио, в което се прави и “Култ”, Дикова откровено призна, че работата в телевизията й не й липсва. Липсвал й само Емо Дилчев. “Всяко нещо с времето си”, лаконично коментира Петя работата си.

Занапред тя мислела да се изявава зад кадър – като журналистка и продуцентка, а не като водеща. Дикова веднъж вече се върна на работа, след като роди сина си Александър.

Малко след смъртта на Стефан Данаилов в края на 2019г. тя направи за бТВ авторски филм за него. Но така и не се появи в авторското си предаване, тъй като там вече се бе настанила нейната заместница Поли Гергушева.

След като и тя забременя, на стола й се намърда синоптичката Натали Трифонова. “Много съм щастлива, че ослепителната Натали е новото лице на “Култ”, заяви по адрес на дългокраката синоптичка Пипи. Дикова обаче не гледала как се справя заместничката й Натали. Откакто красивата синоптичка грее на екран, рейтингът на предаването драстично се увеличил, пише „Уикенд“.

Previous post Мария Бакалова – от „Мис Несебър“ до модна къща „Диор“
Next post Слабаков: Свети Валентин е измислен заради търговията