От какво се страхуват мъжете по време на среща

Когато един мъж ни покани на среща, ние веднага изпадаме в големи драми, като това какво да облечем, как да се държим, за да ни покани отново и дали да го целунем на края на вечерта. Оказва се обаче, че макар да изглеждат много самоуверени, господата също имат своите страхове за срещата. Ето кои са те:

Финанси

Заможните мъже често се притесняват, че мислиш само за портфейла им, особено ако ги разпитваш надълго и нашироко на тема работа и начин на живот. Онези, които не разполагат с много средства пък, се страхуват, че това ги изхвърля извън конкурентната листа с кандидати за сърцето ти. За да го избавиш от финансовите притеснения, задавай му „нематериални“ въпроси (например, какво обича да гледа, какво харесва да чете или какви са приятелите му, вместо каква кола кара). Така ще покажеш, че се интересуваш от тънката му душевност, а не от положението и банковата му сметка.

Дали не действа прекалено бавно

Обикновено ако мъжът иска нещо повече от теб, а не просто секс, гледа да обуздава нагона си по време на първите срещи и не бърза толкова да те вкара в леглото, за да покаже, че не преследва само тялото ти. Въпреки това той продължава да се чуди дали тръпката между вас ще проработи. Помогни му да установите заедно физическото темпо, като го хванеш закачливо за ръката или прокараш пръсти по рамото или по косата му, докато го целуваш.

Няма да го сметнеш за забавен

Неясно защо, но всички мъже си умират да блеснат с чувството си за хумор. Затова, когато той пусне някоя шега или смешна закачка, покажи му ясно, че си схванала и плюс това ти е харесало. Най-обикновен коментар от типа: „Това звучи много забавно!“ ще свърши перфектна работа.

Чети между думите му

Той казва: „Сигурно имаш много приятели мъже“.

Той има предвид: „Конкуренция ли ми е всеки мъж, за когото чувам от теб?“

В дебрите на мъжкия мозък: „Защо не се чувстват виновни, когато флиртуват?“

Както добре знаеш, мъжете са така устроени, че не разбират от намеци. По тази причина повечето представители на силния пол не смятат, че правят нещо лошо, когато примерно задяват сервитьорката, стига да не прекрачват границата с изневярата. За тях флиртът с други жени е вроден и съвсем естествен импулс.

Впрочем според учените са напълно прави. Така че дишай дълбоко. Притеснителни могат да бъдат само мотивите и намеренията на твоята половинка, когато пуска закачливи коментари по адрес на колежките си. Какво се надява да получи той от цялата работа? Ако го прави, защото нещо липсва във връзката му, тогава имаш повод да се замислиш сериозно над нещата, защото по всичко личи, че не са съвсем невинни, пише cosmopolitan.bg.