От мускулите няма и следа: Фики Стораро напълня драстично

Фики винаги е бил синоним за физическа сила и мощ, но някои от феновете му в TikTok са силно изненадани от промяната във визията на любимата си поп-фолк звезда, пише каналът Vbox7.

В социалната мрежа се появи клипче, на което Фики изглежда значително напълнял, а от предишната му релефна форма няма и спомен. „Преди 2 седмици се разминах с него и не можах да го позная. Дълго време търсих видео от участие“.

Други пък се шегуват, че съпругата на Фики явно е много добър кулинар и домакиня, защото изглежда се грижи доста добре за него. Трети пък подозират, че в миналото певецът е приемал „химия“, за да се сдобие с мускулите си, но подобни твърдения са отхвърляни категорично от Фики.

Не са известни причините за напълняването на Фики, но и това не е от значение. Изпълнителят не е коментирал темата за момента, а и не дължи обяснение на никого.

Понякога е напълно нормално човек да се отпусне малко и да спре да мисли за постоянни режими, диети и спорт, когато е щастлив в семейството си и спокоен в работата си.