Официално: Рачков се завръща в ефир от 7 март

Димитър Рачков се връща на малкия екран със собствено шоу, което стартира на 7 март, неделя. „Шоуто на Рачков“ ще върви по Нова тв, става ясно от реклама, която вече върви в ефира на телевизията, а и самият комик сподели промо клипчето. В него актьорът е неузнаваем. Има дълга коса и огромна къдрава брада.

Отшелник в горска къща. Чете вестник, на чиято първа страница пише: „Халваджиян изрита Рачков“. А на ръката си има огромна татуировка „Маги завинаги“.

Публикацията на Рачков веднага бе коментирана от негови приятели и колеги. „Давай“ – пише Миро от бившия дует „Каризма“. „Успех, обичам те“, откликна Хилда Казасян. „На добър час“, написа пък Стефан Илчев.

Засега водещият не уточнява в колко часа се ще излъчва неговото първо собствено шоу, но ако е вечерта, то той влиза в пряка конкуренция с бившата си любима Мария Игнатова. Тя води „Папараци“ по конкурентната Би Ти Ви, като предаването й започва между 21.30 и 22.30 часа. Така двамата бивши ще се превърнат и в преки съперници за вниманието на зрителите в неделя.

Previous post Гери-Никол изкара книжка след 5 години и подкара джип
Next post Задава се изпепеляващ Свети Валентин за тези зодии