Оценката на зрителите за новото шоу „Скрита самоличност“: Скука, боза

„Скучно е. Харесвам Геро, но самостоятелно не може да води“, „Гледал съм предаването по италианска телевизия. Сменете музикалното оформление и бутнете малко студиото. Все едно гледам „Сделка или не“, „От него зависи да предразположи участниците. Той все едно урок води, скука“, „Предаването е боза“.

Това са само една малка част от коментарите след новото предаване, което се излъчи за първи път снощи. „Скрита самоличност“:

Проектът бе огласен от NOVA още през март. Тогава започна и набирането на документи на кандидати за участие. Във всеки епизод един играч се изправя пред осем мистериозни персонажа и списък с техните професии или други интересни факти от техните биографии. Участникът трябва да прецени кой факт или професия за кого се отнася в преследване на голямата награда от 100 000 лева.

По време на разследването най-важните оръжия, необходими за победата, ще бъдат логиката и интуицията. Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкова повече нараства паричната награда, която може да спечели. Но по регламент може и да загуби, ако не разпознае съответния участник. Водещ е Герасим Георгиев-Геро.