Павел Глоба: Тези зодии трупат невиждано богатство през 2021 г.

Предишната година ни принуди да изхарчим голяма част от финансите си. Много от нас се наложи да си останат вкъщи без работа и да помислят за какво могат да впрегнат усiлията си, на фона на вихрещата се пандемия, за да изкарат пари.

Според астролога Павел Глоба 2021 година ще стане по-малко драматична във всеки един смисъл, но ще изисква от нас както пълна отдаденост, така и много упорит труд, пише jenata.blitz.bg.

В началото на първата половина на годината ще попаднем под тежкото влияние на Уран и Нептун. Взаимодействието им обаче дава възможност за постигане на успехи. Важна в случая е иновацията. Ще процъфтяват сфери, свързани със социалните мрежи и потапянето в нова информационна среда.

Специалистите, които се занимават с подобен род дейност, ще получа желаната финансова сигурност.

Астрологът съветва, ако през 2021 година пред вас застане дилема дали да започнете нещо ново или да заложите на нещо старо и утвърдено, то задължително да изберете втория вариант. Това би довело до финансов растеж.

Лимитът през първата половина на годината е под знака на Телец. Този период се характеризира с по-висока активност на измами и спекулации. За да не се окажете жертва на някоя подла схема е важно да останете бдителни и да не инвестирате в съмнителни сделки.

Възниква въпросът кой ще има късмет във финансово отношение през 2021 година. Астрологът е категоричен, че се открояват няколко знака, които откровено ще забогатеят и ще могат да кажат, че това е тяхната година.

Транзитът на Юпитер ще донесе успех и значителни парични постъпления на знаците Водолей, Козирог и Риби.

За хората, родени под знака на Телец и Близнаци, ще се отворят нови възможности и източници на доход.

Знаците Скорпион и Стрелец също ще имат по-големи възможности за по-високи финансови постъпления, но ако положат достатъчно големи усилия за това.

Краят на 2021 година ще бъде белязан от връзката на планетата на парите Плутон и планетата на малкото пари Венера, които ще си въздействат в знака Козирог.

Такъв тандем обещава да донесе стабилен и висок паричен доход на хората, родени в знака на Козирог, Дева, Скорпион, Рак и Телец.

Най-малко приходи все пак през 2021 година ще имат Стрелците.