Палавница! Тайна на кака Лара побърка мрежата

Лазара Златарева е жената, способна да сбъдне милион и едно желания. Тя е онази чаровна тв водеща, останала в съзнанието на зрителите, прекарали уикендите на 90-те пред телевизора, като Кака Лара от популярния детски блок. Тогава тя е едва на 16 г., но лицето ѝ добива широка популярност у нас, а с течение на годините, водейки предаванията „Всички пред екрана“ и „Още нещо“ славата ѝ единствено нараства.

Лара е родена на 28 януари 1974 г. в София, което означава, че този месец ще навърши 47 г. Тя е дъщеря на актьора Иван Златарев и още от дете се изявява на сцената на театър „Сълза и смях“.

Пред Dir.bg чаровната тв водеща разкри, че още в първи клас е започнала да бяга от училище, при това не веднъж или два пъти, лъжейки, че снима филми.

„Те никога не се излъчваха… но знаем какви времена бяха тогава – много ленти просто бяха спирани. Долна лъжа! Ако всичките неистини, които съм изричала, бягайки от училище, бяха верни, то трябваше да имам цяла галерия от кино образи“, признава, допълвайки, че въпреки пакостите ѝ, нейните родители са допуснали фаталната грешка никога да не я наказват.