Памела Андерсън оплю сериала за връзката й с Томи Лий

Американската актриса и модел от канадски произход Памела Андерсън нарече „евтин фалшификат“ сериала, посветен на живота й, съобщи The Sun. Осемте епизода на мини-сериала разказват за отношенията между „плажната спасителка“ и рокера Томи Лий, за когото тя се омъжва след едва 96-часово познанство.

Приятелка на Памела разказва, че звездата няма намерение да гледа сериала. „Тя никога не е чувала за актьорите, които играят нея и Томи, нито пък иска да ги знае. Тя и семейството й смятат, че това шоу е евтин фалшификат“, свидетелства събеседничката на изданието.

Ролята на барабаниста на американската група Mötley Crüe Томи Лий в новия проект изпълнява 38-годишният актьор Себастиан Стан. В банския на сексапилната плажна блондинка Памела Андерсън пък влиза 32-годишната Лили Джеймс.

На самата Памела се струвало забавно, че на младата й колежка се отделя толкова внимание само заради това, че тя се превъплъщава в нея. 54-годишната поувехнала звезда обаче била най-недоволна от факта, че продукцията ще засегне темата как съвместното й секс-видео с Томи Лий става обществено достояние – събитие, което актрисата и до ден днешен смята за едно от най-неприятните и мъчителни в целия й живот.