Папи Ханс вдига пижамено парти, Сара ще бъде по нощница

Хитовият изпълнител Папи Ханс събира приятели и фенове на първото пижамено парти. „Идеята за домашното парти в нощно заведение се зароди от това, че много често напоследък забелязвам, че хората предпочитат домашната обстановка пред това да ходят в заведения. Та си помислих, не мога да поканя всички мои почитатели вкъщи, но мога да го направя в заведение, все едно сме вкъщи“, разказа пред „Телеграф“ шоуменът.

Константин Трендафилов е поканил Epic guy – Радо, който ни приветства да си сравним халатите. „В случая аз, Радо, познат като Epic bath guy, и Санто Доминго сме специалните гости. Сигурен съм, че много мои близки познати от хайлайфа ще дойдат“, добави писателят. Той призна, че това е само началото: „Сега започвам в София. Като по всяка вероятност първият град, в който ще повторя това събитие, ще бъде Варна или Пловдив, тъй като там имам много силна връзка с публиката. Това е първият епизод само, предстои цял сезон“.

Колкото до музиката, ще се пускат любимите парчета от всякакъв жанр: „Интересното на това събитие е, че ще пускаме всякакъв жанр музика. Тотално, без никаква дискриминация към жанровете. Ще движим музикалната динамика точно както е на едно домашно парти. За да ги прехвърлим към чувството буквално както е у дома. Всеки иска да се дореди до компютъра и да пусне своята любима песен“, сподели Константин. Комфортът е важен за събитието и самият организатор ще бъде с пижамата си: “Аз ще си облека моята пижама, тъй като това ми е най-комфортното домашно облекло. Сара ще бъде по нощница”.

Previous post Пищно! Ким Кардашиян украси 11 коледни елхи
Next post Дъщерята на Фики му одрала кожата