Папи Ханс: Всички тези жени казаха, че това е моето падение

„Често се губя по улиците, но не и в живота. Никога не съм се чудил какво да правя. Работя от малък, но това не ми тежи, защото винаги се занимавам с неща, които ми доставят удоволствие“, сподели музикантът, чиято любима група е „Депеш Мод“, съобщи blitz.bg

Това сподели в ефира на bTV писателят и музикант Константин Трендафилов, познат и с творческия си псевдоним Папи Ханс. Той обаче никога не е ходил на концерт на „Депеш Мод“, защото се страхува, че живото изпълнение може да го разочарова.

„С течение на времето се научих да си отварям сърцето за всичко. В резултат станах по-раним, но не съжалявам… Поетът Константин Трендафилов научи повече от певеца Папи Ханс, поотчупи се. Докато певецът няма какво да научи от поета“, коментира гостът двойното си творческо его.

„Преди години получавах много съобщения от романтички, които се изразяваха все едно пишат на Иван Вазов. Те вероятно си мислят, че сутрин закусвам яйца Бенедикт, след което свиря на арфа, но това не е така. Когато се появи Папи Ханс, всички тези жени казаха, че това е моето падение“, допълни музикантът.

След десетина дни ще излезе следващата му песен „Горгоната“, част от проекта му, който през лятото бе обявен така „12 песни. 12 клипа. 12 епизода. От една история. А на финалния епизод албумът излиза заедно с книга от Константин Трендафилов. Кой каза, че двамата с Папи Ханс не могат да работят добре заедно?

Трендафилов не отговори на въпроса дали е ваксиниран. „Когато става въпрос за здравето, ситуацията е всеки за себе си. А и кой съм аз да казвам на хората да се ваксинират“, поясни Константин.

Previous post Сама разкри: Гала обичала да ходи по казината
Next post Луиза Григорова със сълзи в очите: Почувствах се жалка