Папи Ханс: Искам да ме гледат в Щатите

Поетът Константин Трендафилов, който се прочу с музикалното си алтер его Папи Ханс, отново грабна вниманието с тайния мащабен проект, с който се захвана в началото на месеца. Той все още държи феновете в напрежение и не издава над какво точно работи, но сега разкри, че то е „най-стойностното“ нещо в творческото му CV, а желанието му е да се прочуе с него и отвъд Океана.

„Идният ми проект, за който говоря от толкова много време, е най-смисленото, най-голямото, най-стойностното и, мисля, най-ценното в автобиографията ми. А тя не е къса. Когато се захващам с нещо, не го правя, за да съм пръв в Българи. Не на Балканите. Искам да ме гледат от Щатите и да казват: „Ах, как се сети преди нас“, заяви той и сподели на феновете си, че тази седмица най-накрая ще пусне „нещо“, с което да повдигне завесата около проекта.

Припомняме, че звездата все още дори не е споделил в каква сфера ще е той, но даде заявка, че „такова нещо не е правено никога досега“. „Скоро давам старт на нещо, което не е правено никога досега. Но с големите проекти идва голямото бачкане. И понякога е време и за малко отдих. Та, днес – наздраве. Другото ще се чуе“, написа наскоро в Инстаграм изпълнителят на „Кекс“.

Previous post Неда Спасова: Не разбирам как над 100% капацитет в автобуса е по-безопасен от театъра
Next post Шок! Почина младата българска актриса Лорина Камбурова