Папи Ханс: Правил съм тройки

Поетът Константин Трендафилов, станал известен с образа на Папи Ханс, разкри, че е правил тройки в леглото. Това стана факт, след като той реши да отговаря на въпроси от феновете си в социалната мрежа Инстаграм, а неприличните питанки, засягащи личния и сексуалния му живот, буквално заваляха.

Един от почитателите му директно го попита дали е правил тройки, а Папи отговори: “Аз съм много палав“. С това той призна, че няма табута за него в кревата. Скандалният изпълнител и композитор не скри, че го привличат жени с големи гърди, независимо дали са силиконови или естествени. Последователите му се поинтересуваха и дали се е целувал с непознато момиче, а Папи лаконично отвърна: „ Първо им взимам егенето и после ги целувам“.

От гърдите и тройките певецът и феновете му рязко минаха на сериозни теми. Именно тогава Папи разкри, че откакто е станал известен се радва на голямо женско внимание, но самият той не иска никой. „Всички те искат, но ти не искаш никой. Малко ей такова става. Окей де, правим изключения“, откровеничи певецът. Той получи и предложение за брак в мрежата от непозната девойка, като първоначално отговори с „Да!“, а след това добави: „Чакай, не те познавам.“

Previous post Metallica никога няма да спрат да свирят
Next post Сузанита върти кючеци на баща си!