Папи Ханс стреля по Любо Нейков (Видео)

Той слуша с наведена глава, докато Любо Нейков разпалено крещи около него. Секунди по-късно тягостното чувство, че се намира на разпит се разчупва. Изправя се и стреля. С такъв сюжет започва новото видео на Папи Ханс. Клипът е към песента му „Друг“, чиято премиера се състоя във вторник вечерта.

Текстът на парчето е дело на самия Константин Трендафилов, както е истинското име на изпълнителя. Поетът има отношение и към създаването на музиката за „Друг“, като за нея му помага Витали Езекиев.

Папи Ханс и Александър Братимиров стоят зад идеята на видеото, която трябва да ни въведе в първата глава от общо 12-те, които ще влязат в новия албум на певеца. Проектът му носи името „Когато позираш – прозираш“ ще бъде завършен и от книга. Режисьор на клипа към „Друг“ е Георги Манов. Със специално участие пред камерата се разписват още моделът Александра Петканова, звездите от Тик Ток – Сузи и Рени, влогърът Алпер Чочев, Сара Драгулева и Мартин Костадинов.

Нейков пък изпълнява ролята на продуцента на Папи, обясни самият певец. “Друг”, вече е факт. И реакциите са еуфорични. Благодаря ви, хора. Наистина не съм се и надявал на такава подкрепа и любов!“, обяви звездата.

„Една от много малкото песни с истински смисъл които съм слушала напоследък“, „Винаги двусмислени текстове , само за ценители на музиката и лириката“ и „Кефи ме как без претенции на певец за кратко време направи повече хитове от някои родни „таланти“, които се напъват от години“ гласят само част от положителните отзиви на феновете. Срещат се и такива, които не са почитатели на алтер егото на Константин Трендафилов: „Слушаме хитове, а не музика“ каза „певецът“ който не може да пее.“ Феновете сравниха новото парче на Папи Ханс и с творба на световноизвестния певец The Weeknd.