Папи Ханс тотално отсвири Дара

Поетът и изпълнител Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, напълно отсвири бившата си възлюбена Дара, а доказателство за това бе фактът, че той пропусна концерта на Дара в чест на първия ѝ студиен албум „Родена такава“ преди няколко дни.

Вместо това той предпочете да отиде на друго събитие в столицата – 10-годишния юбилей и рожден ден на дизайнера и художник Искра Георгиева, пише hotnews.bg.

След раздялата си Дара и Папи твърдяха, че са останали близки приятели и дори се чуват и дават съвети в професионален план. Двамата дори заснеха общ клип към песен н Трендафилов по време на пандемията. Към днешна дата това обаче въобще не изглежда така, предвид факта, че поетът не уважи концерта на бившата си.

Той не скри, че е свободен същата вечер и няма участие, но предпочете да уважи дизайнерката и художничка.

Припомняме ви, че бижутата на Искра Георгиева са притежание на популярни личности от ранга на Алиша Кийс, Мария Шарапова, Александра Стан, Рик Юн, култовите Depeche Mode и десетки родни знаменитости, артисти и стилисти, писа „Телеграф“. Акцент на вечерта бяха оригиналите на картините – „Емоции“, в които е вложен огромен заряд от креативна енергия. “Лудост без граници” , “Не виждам”, „Ангелска Усмивка” и емблематичната “Шшш…” също имаха „символичен“ десетгодишен рожден ден. Сред гостите се откроиха още Орлин Павлов, Галена, Джуди Халваджиян, Никол Станкулова, Гери Малкоданска и др.