Парис Хилтън издирва изчезналото си куче с помощта на частен детектив

Парис Хилтън полага неимоверни усилия, за да намери изчезналото си кученце, пише life.dir.bg.

В понеделник богатата наследница и водеща на подкаста „This Is Paris“, сподели, че нейното чихуахуа Даймънд Бейби е изчезнало. Тя се оплака на феновете си и качи куп клипове и снимки, които показват специални моменти между нея и верния ѝ другар.

„Толкова ми е трудно да публикувам това, защото си губя думите“, написа тя и обясни, че Даймънд Бейби е видяна за последно на 14 септември.

Тя разказа: „Бях на фотосесия и понеже се местим от една къща в друга, явно някой от хамалите е оставил врата отворена. Семейството и приятелите ми ми помогнаха и търсиха с мен в целия ми квартал, питахме от врата на врата, но все още не сме я намерили“.

Бизнесдамата също споделя, че е наела детектив за домашни любимци и проучва дронове, които биха могли да ѝ помогнат да открие Даймънд Бейби. „Правя всичко по силите си, за да си я върна“, признава тя. На стори в Инстаграм Хилтън показа хората, които ѝ помагат с издирването с дронове.

„Всеки, който някога е обичал домашен любимец и е загубил домашен любимец, ще разбере болката, която изпитвам. Сърцето ми е разбито. Плача, толкова съм тъжна и депресирана“, написа тя. „Чувствам, че част от мен липсва и нищо не е същото без нея тук. Даймънд Бейби е моето всичко, наистина като дъщеря за мен. Бяхме неразделни, тя беше най-добрият ми приятел, винаги до мен“, изхлипа още Парис.

Хилтън каза, че се колебаела дали да разгласи търсенето си на кучето, „защото хората могат да бъдат жестоки“ и се тревожи за нейната безопасност, но сега е отчаяна и колкото повече време минава, толкова, смята тя, по-малка възможност има да я открие. „Всеки, който има съвети, или знае нещо по въпроса, моля да изпрати имейл на finddiamondbaby@gmail.com“, съобщава тя и уточнява, че предлага награда. Хотелската наследница има кучето от 2016 година.