Паулина от „Игри на волята“: Имам панически страх, че ще остана без храна

Певицата Паулина Горанов, която спечели бронза в последния сезон на „Игри на волята“, призна, че сред най-големите битки, които водила във формата е тази с малкото храна.

„В момента, в който излязох, не спрях да ям. Дори досега имам панически страх, че мога да остана без храна и гледам да си довършвам всяко ястие. Хората, които участват във формата, следходно установяват, че има големи промени в тяхното мислене. Вече не взимам за даденост много неща, които съм взимала преди. И много повече оценявам малките неща в живота. Това преживяване е голям урок“, разказва Горанов пред Нова телевизия.

Освен с почетното трето място, от „Игри на волята“ Поли си тръгва и с нова любов. Въпреки че зрителите така и не опознаха половинката й, двамата се запознали точно в рамките на кастингите за риалити надпреварата. „10 дни преди да вляза в състезанието заминах за морето да отпусна малко. Прекарахме известно време с него, но после изгубихме връзка, защото аз участвах в състезанието. При излизането ми, качих едно story и моята най-добра приятелка ме пита: „Как може да не се обадиш на Стилиян? От сутринта те чака…“ Аз дори не се сетих да му се обадя. След това се видяхме и оттогава сме непрекъснато заедно“, допълва Паулина.

Певицата се надява и че представянето й в „Игри на волята“ ще даде хъс на повече жени, които от своя страна да грабнат победата в следващия сезон.

Previous post Скандална плеймейтка ще става майка
Next post Антония Петрова чака дядо Коледа на Малдивите