Певец, осъден за опит за убийство на жена си, се самозапали

Изпълнителят Тим Ламбесис от хеви метъл групата As I Lay Dying, който скоро лежа в затвора за опит за убийство на собствената си жена, е бил хоспитализиран след самозапалване. В следствие на инцидента е изгорено 25 % от тялото му.

Това стана ясно, след като певецът сам сподели за злощастната случка в социалните мрежи. На снимката се вижда как целият е бинтован, но въпреки всичко се усмихва.

„Дръжте си главата изправена, независимо какво се случва! Правя най-доброто, което мога, за да събера сили по пътя си към операцията след 30 минути.“, написа той.

Ламенсис допълни още, че се извинява на приятелите си, на които не е имал време да разкаже какво се е случило.

„Цялата капачка на бутилката с бензин падна, когато се опитвах да използвам съвсем малка струя, за да запаля огън. Бензинът се натрупа по дрехите ми и в крайна сметка изгорих 25 % от тялото си“, каза още той.

Припомняме, че през 2014-та вокалистът на As I Lay Dying беше осъден на 6 години лишаване от свобода от Върховния съд на Сан Диего, Калифорния за опит за организиране на убийството на съпругата си, с която бяха разделени от 2012 г. Той беше освободен през 2016-та и две години по-късно отново се завърна в групата, с която през 2019-а издадоха албум, по ирония на съдбата, озаглавен Shaped by Fire (Оформен от огъня).