Певицата Михаела Филева с нов албум и концерт за ЧРД

Певицата Михаела Филева зарадва феновете си с двойна изненада. След дълго чакане, тя обяви, че ще можем да чуем новия й трети студиен албум под надслова „Ин и Ян“, чиято премиера ще бъде на живо. Тя ще представи тавата с хибриден концерт, който ще се излъчва едновременно в клуб Терминал 1 или онлайн на 15 май. Датата на излизане на проекта съвпада с рождения й ден и представянето му ще се превърне в истинско парти. За новината обяви самата тя с публикация във Фейсбук, където сподели с феновете си, че е повече от щастлива за шанса да представи новата си музика пред самите тях.

Компания на сцената на щастливата рожденичка ще правят музикантите Красимир Тодоров, Васил Крумов, Александър Обретенов и Васил Вутев. Концертът ще е първия за Михаела през 2021 г. и освен песни от новия албум, почитателите й ще могат да изпеят заедно с нея също и някои от най-големите й хитове. Аранжиментите на лайв версиите са на Борислав Бояджиев-Борче, като три от тях ще бъдат заснети и ще имат свой собствен живот в онлайн пространството.

Първите притежатели на новия албум на Михаела ще са закупилите билети за събитието на 15 май, независимо дали ще присъстват в Терминал 1 или ще го гледат онлайн. Гостите в столичния клуб ще могат да го закупят на специална цена от 10 лв., а тези, които изберат да гледат концерта от вкъщи ще получат диска като подарък към билета на посочен от тях адрес.

Previous post Колега на Сашо Кадиев го посрами, замеси и Катето Евро
Next post Новата на Рачков – ревнивка от класа, вдигна мерника на Игнатова