Певицата Прея се сгоди в Париж, вижте кой е нейният любим

Попзвездата Прея се е сгодила за колегата си музикант Евден Димитров, става ясно от постове в социалните мрежи, които и двамата споделиха.

„Имаш добър вкус“, пише тя към кадрите от щастливото събитие, на които позира с половинката си.

На снимките изпълнителката на „Малките неща“ показва годежен пръстен с диамант, а един от хаштаговете гласи: #engagementring (годежен пръстен – бел. ред.). От тях става ясно още и че двамата са си казали „Да“ в Града на любовта – Париж, пише dir.bg.

„Това пътуване беше подарък от него за рождения ми ден и ме направи много щастлива. Сам е организирал абсолютно всичко. Изкарахме си много романтично, бяхме на велик концерт и си починахме, от което се нуждаехме много. Самото предложение за годежа и пръстена, дойде след като кацнахме в България. Прибрахме се, беше ни супер готино, не си представях друг начин, по който можеше да получа пръстен. Поне час след предложението не спрях да плача от щастие, а все още и той, и аз сме като омагьосани от случилото се и всичко, което предстои“, сподели Прея.

Басистът Евден е завършил Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“, където е и асистент, и е участвал е в записите на много от албумите на известни музиканти, след които Любо Киров, Поли Генова, Михаела Маринова, „Тринити“ и др. Преди дни той издаде и първия си авторски албум.

След като обявиха щастливата вест, двамата получиха безброй благопожелания от свои колеги и фенове.

Датата на сватбата още не е определена, сподели певицата.