Певица твърди, че Джино Бианкалана обиждал и я заплашвал с побой

Джино Бианкалана заплашвал и обиждал Ива Атанасова, известна още като IVY, като дори в прав текст ѝ заявил, че ще ѝ прати биячи. Поне това твърди блондинката в своите гневни сторита от вчера в Инстаграм.

Риалити героят се нахвърлил върху нея с много грозни и обидни думи, каквито не трябва да изричат нито един мъж към жена. На всичко отгоре я заплашвал, че ще ѝ прати биячи.

Ива обясни пред последователите си, че Джино и майка ѝ я ангажирали за парти за Хелоуин в техния ресторант. От нея се искала до им рекламира заведението, да доведе хора и да бъде там на детското парти.

Вечерта минала добре, макар че част от гостите не се появили, а накрая Ива не си получила уговорения хонорар. Майката на Джино преценила да ѝ даде в пъти по-малко, което не се понравило на Атанасова и ги заплашила, че ако не ѝ дадат уговорената сума, ще им направи антиреклама.

Не само, че не си получила парите, но започнали да валят заплахи, които дори били насочени и към семейството на Ива. „Ще ти навра тези 500 лева в устата и ще те пребия“, казал Джино на Атанасова, споделя самата тя в Инстаграм.

Ива разказва, че Джино използвал обидни думи като „к*рва“, „мърша“, „беден парцал“ и подобни.

„Говореше ми така, сякаш говори на мъж. Явно мъжете си мислят, че ние жените вече сме мъже. Нека всички разберат как се държат мъжете. Изключително недостойно е поведението му към една жена. Първо не си плащаш, с после говориш по този начин“, каза Ива.

Тя твърди, че заведението на Джино е пропаднало и няма никакви клиенти, а на собствениците не им се дават за реклама.

Самият Джино също не закъсня да внесе яснота в ситуацията и публикува своя версия на случилото се. Риалити победителят обвини певицата в измама и некоректност, като заяви, че и преди тя му се е молила да ѝ осигури работа, която впоследствие не свършила така, както обещала. По думите на Джино веднъж-два пъти вече се хванал на триковете на певицата и този път нямало да ѝ плати за неизпълнените обещания от нейната страна.

Победителят в Биг Брадър разказва, че Айви трябвало да доведе 50 човека, за което щяла да получи 500 лева. В крайна сметка тя довела 15, за което били готови да ѝ платят 150 лева към края на вечерта.

С доста по-спокоен тон от нея Джино разказва как тя го помолила да отпразнува рождения си ден в неговото заведение, защото нямала пукната пара да го направи другаде. Разбира се, тя направила това срещу реклама в социалните мрежи, а купонът струвал на Бианкалана 6000 лева, които той заплатил от собствения си джоб. В замяна на партито тя трябвало да помага в рекламата на ресторанта и хотела, „да води хора“, но това останало празно обещание, разказва Джино. „Тя просто изчезна“, обяснява той за случилото се след купона.

В един-единствен коментар за въпросния рожден ден Айви отвръща, че сметката е била много по-малко, но не отрича, че това се е случило. Джино обаче пазил бележката от консумацията от въпросната вечер.

Той също така я предизвика да покаже обидите и заплахите, които тя на няколко пъти сама заяви, че ще пусне, но такива така и не бяха публикувани.

Участниците в конфликта се заканват един на друг да решат спора в съда, като певицата се кани да пусне жалба за заплахи срещу Джино, а той от своя страна ще я съди за клевета.

Previous post Гери-Никол отново прекали с фотошопа
Next post „Ергенът“ Виктор Стоянов подкара електричка за 60 бона