Певици и плеймейтки си ги мерят… дипломите

Напъни да се изучат и сложат във фейсбук профила си солидни дипломи не оставят на мира доста знаменитости от родния хайлайф. Сред тях е и певицата Джена, която е решила да става висшист. Особено впечатляващ е нейният избор на специалност. „Не съм ви казвала, но съм студент по национална сигурност и криминалистика вече трета година“, сподели гласовитата изпълнителка пред своите почитатели.

Така тя ще сложи в джоба си дори своите колежки Кали и Райна, за които се знае, че са професионални психоложки. Същата специалност записа, при това редовно обучение, актрисата Вили Марковска.

През отиващата си година водещата Деляна Маринова-Джуджи се похвали, че вече е магистър. Публикува и копие на дипломата си по „мениджмънт в екранните изкуства“. Гласовитата Михаела Филева също успя да завърши магистратурата си в Музикалната академия. Михаела Маринова пък учи „Музикално-сценична режисура“.

Напористата певица Тита следва „Управление на бизнеса и предприемачеството“, а плеймейтката и горда майка Светлана Гущерова е решила да постави ново начало в живота си, записвайки се да учи право.

Докато едни тепърва щурмуват университетите, други вече са минали по този път. Малцина подозират, че носителката на престижния приз „Мис свят“ Вероника Стефанова е завършила „политология“. Плеймейтката Ася Капчикова пък се е преборила с философията в Софийския университет. Джулиана Гани завърши Музикална консерватория с пиано, но това <210> се видя недостатъчно и сега има дипломи и по специалностите „Икономика на туризма“ и „Европейски проекти“.

Previous post След катастрофата с Дивна: Моделката Кристин Илиева се тунингова
Next post Плеймейтката Деси Димитрова като русалка в гората