Пенелопе Крус пази децата си от социалните мрежи

Не търсете децата на Пенелопе Крус в TikTok. Това е така, защото тя и съпругът ѝ, Хавиер Бардем, засега държат децата си, 10-годишният син Лео и осемгодишната дъщеря Луна, извън социалните мрежи, пише CNN, цитирани от dir.bg. Испанската дива каза по време на интервю за „CBS Sunday Morning“:

„Има нещо, лишено от смисъл и засяга особено по-младите поколения. Гадно ми е за децата, които днес са тийнейджъри. Сякаш светът прави някакъв експеримент с тях на тема: „О, нека видим какво ще се случи, ако изложим 12-годишно дете на толкова много технологии“.

Звездата от „Паралелни майки“ казва, че самата тя използва социалните мрежи „по много предпазлив начин“. Но когато става дума за младите хора музата на Алмодовар смята, че няма защита за тях, за мозъците им, които все още се развиват, и как това се отразява на начина, по който виждат себе си.

„Толкова много неща, които не са от детството, което ние имахме. Затова никакви мрежи до поне 16 години“, допълва тя. Звездата използва профилите си, когато има професионални успехи, с които да се похвали.

Previous post Невероятната история на прокълнатия остров Сейбъл
Next post Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: България ще се оправи след 2025 г.