Пепа Секса: Печелихме по 20 бона на вечер

Фолк изпълнителката Пепа нахлу с гръм и трясък в лекия жанр с песента си „Синя прашка”. Това се случи преди повече от 18 години. След това обаче тя сама пожела да излезе от светлината на прожекторите и сякаш изчезна. За прозвището си „Секса“, с което стана известна преди години, казва че няма нищо против да я определят така.

„Просто с годините, когато вече издадох музика и в Сърбия, станах Пепа Петрова и оттам полека започнаха да го отсяват, а и малката порасна… Не че ѝ пука, тя е супер отворен човек, интелигентен, но то си отшумя с времето. Може би по-млада по-сексапилна, сега вече само сексапилна“, споделя фолк певицата.

Днес Пепа вече е съвсем друга жена, която си изкарва прехраната в чужбина, където живее заедно с дъщеря си. След тежък период в живота си и депресия, буквално за две седмици е взела решение да напусне страната, предава lupa.bg.

„Живея в Швейцария заради бъдещото образование на моето дете“, призна тя в интервю за Нова тв.

Певицата не е забравила събитията и хората, които белязаха българския преход. За големия си хит „Синя прашка“ разказва, че през годините ѝ е донесъл големи печалби.

„Спечелих доста пари навремето. Никой не е разчитал на хонорари или на заплата, ние сме взимали „на черно“, понеже договори за певици нямаше. По 15, по 20, по 30 лева на ръка на вечер хонорар. А иначе бяхме от 13 до 15 човека оркестър и беше наистина жива музика. Ние сме изкарвали и по 10, и по 15, и по 20 хиляди лева на вечер. Свършвахме в заведенията и продължавахме. Събираха ни по джиповете и по частните вили продължавахме, и там пари… И ние не знаехме вече какво да ги правим… т.е. знаехме де, аз апартамент си купих. Години си ме храни и сега си ме храни, където изляза винаги с нея ми се радват /б.а. „Синя прашка“/. Каквото съм си заработвала, това съм си влагала, но по размера на моя джоб. Доста пари сме харчили за какво ли не“, спомня си звездата.

Previous post Теодора Духовникова сподели горещи кадри от Доминикана
Next post Данчо Караджов: Само рокендрола ни спаси